Familjeäventyret Trolska Skogen 2017

Trolska Skogen familjeäventyr

Sommaräventyret i Trolska Skogen är en teaterupplevelse för hela familjen där ni besökare promenerar i er egen takt och möter skogens olika väsen. Troll, Älvor, Tomtar, Småfolk en (förhoppningsvis) sovande Drake, Filijokus, Aska Etter och många flera.

Mulle Meck i Hudiksvall

Mulle Meck

Välkommen till Mulle Meck i Glada Hudik! Här får ditt barn vara kreativt, använda sin upptäckarglädje och problemlösningsförmåga.

Logo - Leklandet Delfinen

Leklandet Delfinen

Leklandet Delfinen är ett jättestort lekland och innehåller många olika typer av klätterställningar, rutschkanor, hängbroar, bollhav, servering och även en avdelning för lite mindre barn.

Tips på vad man kan se och göra

Upplev Jungfrukusten med bil

20 mil väg erbjuds från Furuvik i söder till Ragvaldsnäs i norr för den som föredrar att åka bil. Längs små och slingrande vägar åker man i ett lungt tempo och kan koppla av från trafiken längs de större vägarna.

Upplev Jungfrukusten med båt

När du angjort bryggan är det dags att ge sig ut på lite äventyr. Att ta sig vidare till besöksmålen gör man lättast med taxi och lite olika nummer gäller beroende på vart du befinner dig. Kontakta våra turistbyråer så hjälper vi dig! 

Aktiviteter & Sevärdheter

Restauranger vid havet