Strandpiren Hudiksvall Hotell Restaurang Konferens
Fr. 540 SEK per person

Strandpiren

Hudiksvalls nya hotell vid vattnet på Djupestrand. Ät gott på restaurang vid havet. Personliga möten nära både stad och skärgård. Ta båten till Strandpiren!

Världsarvsgård Erik-Anders i Söderhamn
Fr. 700 SEK per person

Världsarvspaket Erik-Anders

Upplev Världsarvet Hälsingegårdar och atmosfären på en hälsingegård. Bo och få en guidad tur på ett av Unesco’s världsarv - Hälsingegården Erik-Anders.

Järnvägsmuséet Gävle Foto: Mikael Dunker

Sveriges Järnvägsmuseum

På Sveriges Järnvägsmuseum i Gävle finns en av världens finaste järnvägshistoriska samlingar. Den världsunika samlingen av lok, vagnar och andra föremål med koppling till järnvägens mer än 150-åriga historia visas.

Familjepaket med Trolska Skogen
Fr. 990 SEK per person

Familjepaket med Trolska Skogen

En familjeupplevelse vid hälsingekusten i Mellanfjärden. Bo på charmiga Hotell Mellanfjärden och ät god mat på Restaurang Sjömärket.

Engeltofta Konferens, Hotell, Restaurang, Gästhamn

Engeltofta

Residens Engeltofta i Gävle ligger vid Gävlebuktens norra strand. En praktfull grosshandlarvilla som erbjuder konferens, hotell, restaurang, café samt gästhamn.

Golfpaket vid kusten Sörfjärdens GK & Hotell Mellanfjärden
Fr. 1300 SEK per person

Golfpaket vid kusten

Fantastiskt golfspel vid kusten. Du bor fint och äter gott i Mellanfjärden och spelar din runda på Sörfjärdens golfbana.

Musik vid Dellen 2017

Musik vid Dellen

Här i den natursköna Dellenbygden, i mitten av vackra Hälsingland, finns en rik och levande skatt av musik, dans och spelmansstämmor som vi gärna vill dela med oss av. Hela bygden bjuder in till fest med spelmansstämmor och konserter.

Inspirerande mötesplatser - Storjungfrun

Inspirerande mötesplatser

Har ni planer på att ordna konferenser, arbetsplatsträffar eller verksamhetsplaneringar? Med havet som kuliss, står anläggningarna på t.ex. Rönnskär och Storjungfrun och väntar på att få ta emot er för en annorlunda konferensupplevelse.

Boende
Loading...

*När du gör datumsök får du endast upp boenden som är bokningsbara online. Vill du även få upp andra alternativ klicka i rutan inga specifika datum.

Aktivitet
Evenemang
Resa

Välkommen till Jungfrukusten

Jungfrukusten är kustområdet i Gästrikland och Hälsingland. Cirka tjugo mil, från Furuvik i söder till Ragvaldsnäs i norr.  Jungfrukusten har sitt namn delvis, efter ön Storjungfrun utanför Söderhamn och efter den jungfruliga naturen efter Gästrike- och Hälsingekusten. Utefter Jungfrukusten finns 4502 öar, många fina sandstränder och genuina, gamla fiskelägen.

Gästrikland & Hälsingland

Välkomna att besöka alla smultronställen

Ett rikt kulturarv att förvalta