Världsarvsgård Erik-Anders i Söderhamn
Fr. 700 SEK per person

Världsarvspaket Erik-Anders

Upplev Världsarvet Hälsingegårdar och atmosfären på en hälsingegård. Bo och få en guidad tur på ett av Unesco’s världsarv - Hälsingegården Erik-Anders.

Engeltofta Konferens, Hotell, Restaurang, Gästhamn

Engeltofta

Residens Engeltofta i Gävle ligger vid Gävlebuktens norra strand. En praktfull grosshandlarvilla som erbjuder konferens, hotell, restaurang, café samt gästhamn.

Golfpaket vid kusten Sörfjärdens GK & Hotell Mellanfjärden
Fr. 1300 SEK per person

Golfpaket vid kusten

Fantastiskt golfspel vid kusten. Du bor fint och äter gott i Mellanfjärden och spelar din runda på Sörfjärdens golfbana.

Inspirerande mötesplatser - Storjungfrun

Inspirerande mötesplatser

Har ni planer på att ordna konferenser, arbetsplatsträffar eller verksamhetsplaneringar? Med havet som kuliss, står anläggningarna på t.ex. Rönnskär och Storjungfrun och väntar på att få ta emot er för en annorlunda konferensupplevelse.

Boende
Loading...

*När du gör datumsök får du endast upp boenden som är bokningsbara online. Vill du även få upp andra alternativ klicka i rutan inga specifika datum.

Aktivitet
Evenemang
Resa

Välkommen till Jungfrukusten

Jungfrukusten är kustområdet i Gästrikland och Hälsingland. Cirka tjugo mil, från Öregrund i söder till Höga Kusten i norr.  Jungfrukusten har sitt namn delvis, efter ön Storjungfrun utanför Söderhamn och efter den jungfruliga naturen efter Gästrike- och Hälsingekusten. Utefter Jungfrukusten finns 4502 öar, många fina sandstränder och genuina, gamla fiskelägen.

Gästrikland & Hälsingland

Välkomna att besöka alla smultronställen

Ett rikt kulturarv att förvalta